Nyheter i Nyhetsvyn

NYTT 18 maj 2020

I den här uppdateringen av Vyn presenterar vi följande:

NY STARTSIDA
Du möts av en startsida som vi kallar Bevakning - start. Där får du en snabb överblick över dina tavlor och aviseringar.

REALTIDSTAVLOR
Realtidstavlor är ett samlingsnamn för alla tavlor med nyhetstjänsten, både de som är byggda i Vyn och mobiltavlan som kommer från dina inställningar i appen TT Bevakning. Liksom tidigare kan en tavla bestå av en eller flera listor. En lista skapas med hjälp av ett eller flera sökord eller ett sökfilter.

NY MENY
Hur hittar jag till mina tavlor?

1. På sidan Bevakning - start, klicka på den tavla du vill läsa.
  2. Gå till den nya menyn längst upp i vänstra hörnet. Klicka på  Realtidstavlor. Nu kommer ännu en undermeny där du kan växla mellan de tavlor som finns på ditt konto.

HANTERA AVISERINGAR
Hur ser jag vilka aviseringar jag har satt i gång?

1a) På sidan Bevakning - start, klicka på rutan för aviseringar.

eller

1b) Gå till den nya menyn längst upp i vänstra hörnet och välj Aviseringar.

2) Nu ser du en lista över dina aktuella aviseringar, såväl via e-post som via pushnotiser till mobilen. Om du vill avsluta en avisering, klicka på radens meny (de tre små punkterna till höger) och välj Avsluta prenumeration.

NYASTE TT-TEXTEN
För att ge dig det allra senaste nyhetsläget kommer en pop-up längst upp till höger när en ny TT-text precis har publicerats. Den stängs automatiskt efter en stund men du kan också klicka på krysset om du vill stänga den.

UTSEENDE TAVLOR/LISTOR

• Bättre utseende på listorna. Dels med färgmarkering av sökträffar, dels ny ikon för mobilaviseringar.

• Du kan nu själv välja visningstäthet i tavlorna: standard, kompakt eller bilder. Du ställer in det på kugghjulet längst upp till höger.