Kundvagnen - välj rätt nedladdning

När du lagt bilder i kundvagnen på respektive bild och vill hämta bilderna, klickar du på kundvagnen uppe i högra hörnet på sidan. Där får du tre alternativ: Välj, Redovisa senare eller Begär offert

Förklaring till de olika alternativen:

1. Välj användning: här blir det köp och faktura går ut direkt. Du väljer hur bilden ska användas och till vad, exempel redaktionellt och sedan redaktionell mellan, för inlagebild.

2. Redovisa senare: här laddar du ner bilder, som du själv redovisar användning för när du har bestämt dig. Du hittar Redovisa under Mina sidor.

3. Begär offert: genom att välja detta alternativ, får vi vetskap om vilken bild du är intresserad av och kontaktar dig för vidare diskussion.