Val av webbläsare

Via TT fungerar i alla webbläsare, men vi uppmanar dig att använda Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Varför?

Mozilla Firefox och Google Chrome fungerar optimalt med det kodspråk som Via TT är skrivet i.

Internet Explorer då?

Via TT bör inte köras i Internet Explorer. Om du måste använda Internet Explorer som webbläsare och upplever problem med Via TT löses dessa genom att du klickar på tecknet för kompabilitetsvisning i adressfältet i webbläsaren (se bild nedan).