Detta är TT-kalendern

Planerar du en presskonferens eller ett seminarium och vill undvika krockar med andra händelser?

Vill du veta vad som kommer att uppmärksammas medialt kommande dagar?

TT-kalendern är ett utmärkt verktyg för att samordna framtida aktiviteter. Den innehåller mängder av händelser varje dag inom olika kategorier - pressträffar, konferenser, hel- och delårsrapporter, årsdagar, sportevenemang mässor och mycket mer.

Kalendern uppdateras kontinuerligt av vår kalenderredaktör. Tipsa oss gärna om aktiviteter som du arrangerar! Mejla tipsen till kalendern@tt.se eller använd formuläret https://web.tt.se/tt-kalender/

TT-kalendern är ett oumbärligt verktyg för nyhetsredaktioner och för alla som vill planera för att få optimal tajming för sina egna evenemang.

Kalendern fyller två funktioner:

1. Den är ett verktyg för att marknadsföra de aktiviteter som du själv arrangerar mot medieredaktioner och andra abonnenter av TT-kalendern såsom pressenheter, informations- och kommunikationsavdelningar på myndigheter, företag och organisationer
  2. Den är ett planeringsverktyg för dig när du själv ska arrangera presskonferenser, pressmeddelanden, konferenser, seminarier och dylikt och vill undvika krockar med andra händelser.