Flytta abonnenter från annat system

Kommer du till Via TT från en annan pressmeddelandetjänst och vill ta med dig abonnenterna därifrån?

Vi rekommenderar att du skickar ut ett meddelande från det gamla systemet till alla abonnenter och förklarar att ni nu byter plattform. Skriv att de är varmt välkomna att följa er genom Via TT, men att GDPR-regler gör att varje person aktivt bör nyregistrera sig själv. Peka ut att man gör det i Abonnera-funktionen längst upp till höger i ditt pressrum på Via TT: