Hur får jag tillgång till era bilder?

För att få tillgång till vårt bildarkiv så börjar du med att registrera dig som kund via den här länken: https://tt.se/skapa-konto/

Där registrerar du ditt organisationsnummer. Så fort vi har godkänt dig som kund får du ett mejl med användaruppgifter och kan logga in på vår bildbank via: https://tt.se

Det kostar ingenting att registrera sig som kund hos oss.

TT Nyhetsbyrån har tyvärr ingen försäljning till privatpersoner.

Är du intresserad av övriga tjänster, såsom omvärldsbevakningen, Via TT eller nyhetstjänsten, kontaktar du oss:

telefon 08-692 26 15 eller mejla sales@tt.se för information och priser.