Bildspel

Välj Skapa nyttBildspel. Döp ditt bildspel.

Spara genom att trycka på Spara.

Ladda upp bilderna genom att antingen klicka på uppladdningsrutan eller att dra bilderna dit.  Använd fliken Statisk för att skapa ett bildspel. Du kan lägga till rubrik, fotobyline och bildtext.

Välj Förhandsgranska för att se hur bildspelet ser ut. Klicka på Redigera för att fortsätta redigera.

Under fliken Interaktiv kan du lägga till punkter i bilden. Klicka på bilden för att skapa en punkt. För att redigera den

Du kan byta ikon, skriva och formatera text, infoga länk, ladda upp en bild samt bädda in till exempel tweets och video. När du redigerat en punkt och vill redigera en annan, tryck på Stäng och därefter Redigera.

När du redigerat färdigt, klicka på Publicera för att skapa inbäddningskod.