Hur bäddar jag in bilder?

Du kan bädda in en eller flera bilder direkt i brödtexten. Om din bild är publicerad någonstans kopierar du bildlänken, klickar sedan här:

Klistra in länken och bestäm storlek:

Om din bild inte är publicerad kan du ladda upp den i Pressmaterial i Mitt pressrum. Gå sedan till fliken Pressmaterial i ditt pressrum och klicka på rätt bild. Högerklicka sedan på Ladda ned och välj Kopiera länkadress. Klistra sedan in länken och bestäm storlek som ovan. Om du inte vill att bilden ska vara tillgänglig i ditt pressrum kan du gå tillbaka till Pressmaterial i Mitt pressrum och dölja bilden.