Så funkar mapparna

Du hittar dina Mappar i vänstermenyn.

Om du inte har några mappar sedan tidigare kan du skapa din första mapp på två olika sätt.

Alternativ 1:
För pilen över en produkt du vill lägga i mapp. Klicka på +-tecknet. Då skapas automatiskt en mapp med namnet Min mapp, och produkten du klickat på läggs i mappen.

Din mapp finns nu med i vänstermenyn och i översikten över dina mappar som nu når om du klickar på Mappar.

Alternativ 2:

Gå in på Mappar i vänstermenyn, skriv in ett namn på din mapp i input-rutan och klicka på Skapa.

Du väljer vart produkten ska läggas till genom att checka för checkboxen för önskad mapp.

Du väljer vart produkten ska läggas till genom att checka för checkboxen för önskad mapp.

Under kugghjulet inne i en mapp finns ett antal val. Du kan markera, avmarkera, radera eller ladda ner produkter. Siffran vid kugghjulet visar hur många produkter som är markerade och som kommer att påverkas av den handling du väljer att utföra.

Du kan välja att filtrera produkter i mappen genom att klicka på den materialtyp du vill se. När Allt är valt ser du alla materialtyper.

Klickar du istället på t ex Feature så filtreras din vy från allt annat och du ser enbart de feature-artiklar i mappen.