Bestäm ordningen på pressmeddelandena i pressrummet

Du kan fästa vissa pressmeddelanden i toppen av ditt pressrum om du vill att de ska ligga kvar även om du publicerar fler. Tryck på nålen så lägger sig pressmeddelandet överst.

Har du flera pressmeddelanden som du vill ha överst kan du bestämma ordningen genom att använda pilen som dyker upp till höger om nålen om du har fäst ett pressmeddelande.

Om du inte längre vill ha ett pressmeddelande överst så klickar du på den överkryssade nålen.