Designa det inbäddade pressrummet

Du kan göra justeringar i CSS:en. Då kan du styra designen och påverka utseendet på ditt inbäddade pressrum.

Klicka på "Inställningar", sedan "Mina inställningar" och "Redigera avsändare" i högerkolumnen.

Du arbetar sedan i den här rutan som du hittar en bit ned på sidan:

OBSERVERA: Du kan bara göra CSS-justeringar i ditt inbäddade pressrum, inte i ditt pressrum på via.tt.se.

Här finns de regler som styr CSS:en (dokumentet är på engelska):