Ändra i ett skickat pressmeddelande

Du kan själv ändra innehållet i ett publicerat pressmeddelande, men notera att ändringarna bara påverkar pressmeddelandets utseende i ditt pressrum på via.tt.se.

För att göra ändringar går du till Min startsida och klickar på de tre prickarna längst till höger på drt pressmeddelande du vill ändra. Välj sedan Redigera:

Då kommer du till steg 1 – Innehåll i Skapa ett pressmeddelande och kan göra dina
ändringar. När du är klar klickar du på Bekräfta och publicera

Klart!

Lägg märke till att det inte går att välja ny distribution, förhandsgranska, skicka igen eller radera. Behöver du hjälp med det kontaktar du Via TT:s kundcenter.