Ändra i ett skickat pressmeddelande

Du kan själv ändra innehållet i ett publicerat pressmeddelande, men notera att ändringarna bara påverkar pressmeddelandets utseende i ditt pressrum på via.tt.se.

För att göra ändringar går du till ”Min startsida”, scrollar ned till ”Mina tidigare publicerade pressmeddelanden” och klickar på det pressmeddelande som ska ändras.

Sedan väljer du ”Ändra ett publicerat pressmeddelande” i högerkolumnen:

Då kommer du till steg 1 – Innehåll i ”Skapa ett pressmeddelande” och kan göra dina
ändringar. Ändringarna sparas automatiskt.

Lägg märke till att det inte går att välja ny distribution, förhandsgranska, skicka igen eller radera. Behöver du hjälp med det kontaktar du Via TT:s kundcenter.