Hur gör jag flera versioner av pressmeddelandet?

Om du vill göra fler versioner av pressmeddelandet du arbetar med trycker du på ”Skapa flera versioner av pressmeddelandet”. Du får då upp ett fönster som ger dig möjligheten att hämta innehåll och distributionsval från det pressmeddelande du just nu jobbar med eller börja om från början.

Funktionen är användbar om du vill skicka olika pressmeddelanden till olika regioner i landet eller om du vill publicera pressmeddelandet på flera språk i det pressrum.