Lägg in gamla pressmeddelanden i pressrummet

För att lägga in gamla pressmeddelanden i pressrummet gör du på precis samma sätt som när du skickar ett nytt pressmeddelande. I steg 4 – Tidpunkt väljer du ”Publicera senare” och skriver in det datum som pressmeddelandet publicerades på.

VIKTIGT!

I steg 2 – Distribution är ”Ditt pressrum på Via TT” och ”Abonnenter” ibockade som default. Det är viktigt att bocka ur rutan i ”Abonnenter” så att de gamla pressmeddelandena inte skickas ut till abonnenterna.”