Lägg till presskontakter

Du lägger till presskontakter genom att klicka på "Mitt pressrum", sedan "Mina filer" och välja fliken "Presskontakter".

När du laddar upp presskontakter kan du själv beskära bilden så att den blir bra.

Du börjar med att ladda upp bilden och fyller i de uppgifter om kontaktpersonen som
du vill använda:

Därefter trycker du på ”Beskär” och får upp det här fönstret:

Du kan nu flytta fokus, antingen i 1:1- eller fritt format och förhandsgranska så att allt ser bra ut och sedan klicka på ”Beskär”.