Publicera pressmeddelandet på din egen webbsida

Du kan se till att dina pressmeddelanden integreras direkt på din egen webbsida. På så sätt blir pressmeddelandena en del av din egen webbsidas struktur och du kan själv jobba med sökmotoroptimering och få all statistik kring pressmeddelandet.

Den här lösningen bygger på att en del tekniskt jobb görs på din sida. Kontakta Via
TT:s kundcenter för hjälp om det här är intressant.

Om du väljer den här lösningen får du ett nytt val i steg 2 – Distribution när du skapar ett nytt pressmeddelande: ”Publicera på din egen webbsida”