Hur bäddar jag in video?

Standardplaceringen får du om du fyller i rutorna nedan.

”Embed-kod” är den kod du hämtar hos leverantören (YouTube: Välj ”Dela” och sedan ”Bädda in”, Vimeo: Välj ”Share” och sedan ”Embed”).

”Beskrivning” är den text du vill ska synas i samband med videon i pressmeddelandet.

”Länk till videotjänst” är länken till din YouTube-kanal där mottagaren av pressmeddelandet kan se fler av dina videor.

Videon hamnar mellan ingressen och texten i pressmeddelandet.

Vill du placera videon någonstans i texten eller efter texten kan du lägga in den i
källkoden.

Du tar då embed-koden och klistrar in den i källkoden genom att klicka här:

När du har klistrat in den är den enkel att flytta direkt i textrutan.

Du kan också ändra storlek på videon genom att ändra i embed-koden.