Använd video i pressmeddelanden

Du kan använda Via TT för att distribuera dina pressvideor. Dels kan du länka till din Vimeo- eller YouTube-kanal, dels kan du bädda in videor i pressmeddelanden. För att bädda in en video i ett pressmeddelande gör du såhär:

1. Skapa nytt pressmeddelande

2. I innehåll och text så finns en ikon för att bädda in källkod.

3. Klistra in embedkoden som du fått från videoleverantören.

4. Storleksanpassningar av den inbäddade videon gör du i inställningarna för respektive klipp på Vimeo eller YouTube.

5. Klart!