Avancerat sök

Under pilen till höger eller genom att skriva ":" i sökfältet finner du avancerade sökfunktioner.

Du får fram olika filter beroende på vilken sektion du söker i.

Vad du har för typ av användare kan också styra vilka filter du ser. Huvudanvändare ser i regel fler sökfilter än en vanlig användare.

Du kan som vanlig användare söka på:

ALLT:

1. En tidsrymd (senaste timmen, senaste dygnet, senaste veckan, senaste månaden, senaste året eller valfria datum)
  2. Avtal (om du som kund har flera avtal med TT Nyhetsbyrån och vill söka inom det som ingår i ett av dem)

BILD:

1. Endast (om du vill snäva ner till resultat till t ex endast höjdare eller endast svartvita bilder)
  2. Leverantör (snäva ner sökresultatet till en specifik bildleverantör)

NYHETER:

1. Geo (Ett geografiskt område)

Som huvudanvändare kan du även söka på:

1. Nyckelord
  2. Fotograf
  3. Produktkod

Du kan kombinera de avancerade sökfunktionerna, men bara använda en tidsrymd per sökning.