Bädda in sociala medier-flöden i pressrummet

För att bädda in poster från sociala medier till ert pressrum, titta på klippen ovan eller följ stegen nedan:

1. Gå till Inställningar > Mina inställningar

2. Välj Redigera avsändare

3. Scrolla ner tills du kommer till Sociala medier

• För att bädda in Facecbook skriver du länken till kontot
  • För att bädda in Twitter-kontot skriver du in twitter-handlet utan @
  • För att bädda in Instagram skriver du in namnet på kontot utan @
  • För att bädda in RSS-feeden skriver du in länken till RSS-flödet

4. Sätt rubrik på RSS-feeden

5. Scrolla upp och tryck på Spara och Fortsätt.

FÄRDIGT!

För att gå till pressrummet och kontrollera att det fungerar, gå till Mitt pressrum > Pressrum.