Bygga och använda egna medielistor

Med Via TT kan du använda våra färdiga listor till journalister och medier, ladda upp egna listor och bygga egna listor med båda våra och dina kontakter. Att bygga en egen medielista sparar dig mycket tid om du skickar till samma urval flera gånger. Titta på klippet eller följ stegen nedan för att lära dig hur man gör.

1. Gå till Mina Kontakter och klicka på Via TT:s medielistor.

2. Sök upp och markera de kontakter som du vill ha med i din lista.

3. Markera kontakter och välj skapa ny medielista.

4. Döp och beskriv din lista.

5. Spara!

I Mina kontakter > Via TT:s medielistor kan du nu redigera och radera listan.

Listan är redo att användas och finns under distributionsval > Via TT:s medielistor > Mina medielistor.