Visa bara det som ingår i mitt abonnemang

Du kanske har lagt märke till att visst material har en röd kant upptill. Den signalerar att detta inte ingår i ert abonnemang.

På bildsektionen kan du växla mellan två lägen: Visa allt och Endast abonnemang

Normalläget är att visa allt, men om du bara vill se det ni abonnerar på så sätter du ett kryss för "Endast abonnemang" uppe till höger.

Om du inte ser den kryssrutan, behöver du gå till Mina sidor och kryssa för Redaktionell vy.

Inställningarna är personliga för din inloggning och påverkar inte andra som har egna inloggningar.