Hur gör jag en bevakning?

På TT:s kundwebb kan du skapa bevakningar för att följa ämnen du är intresserad av inom t ex nyhetstjänsten eller bilder.

För att göra en bevakning söker du först fram det du vill bevaka - till exempel klicka dig till en undersektion eller gör en sökning. Klicka sedan på stjärnan bredvid titeln.

När du klickat på stjärnan får du fram en dialogruta där du ger namn till din bevakning och sparar den.

När du senare klickar på Bevakningar i vänstermenyn kommer du till en lista med alla dina bevakningar.

Siffran bredvid bevakningen visar hur många objekt (texter, bilder etc) som tillkommit sedan du sist besökte den. Klicka på bevakningen för att titta på /läsa allt som kommit in.

Du kan byta namn, ordna leverans och ta bort dina bevakningar med hjälp av funktionsmenyn som blir synlig när du för pilen över en bevakning. (Leveranser fungerar bara för abonnerat material, inte för sådant du styckköper.)