Lägg till bevakning

Du hittar Bevakningar i vänstermenyn, precis över Mappar. En bevakning är precis vad det låter som - du kan bevaka en viss typ av material.

För att göra en bevakning går du först till det material du vill bevaka - det kan vara till exempel ett sökresultat eller en undersektion. Klicka sedan på stjärnan som befinner sig bredvid titeln.

När du klickat på stjärnan kommer du att få fram en dialogruta och du kan namnge din bevakning.

När du klickar på "Bevakningar" i vänstermenyn kommer du till en lista med alla dina bevakningar.

Siffran bredvid bevakningen visar hur många objekt som tillkommit till din bevakning sedan du sist besökt den.

Du kan byta namn, ställa in leverans och ta bort dem dina bevakningar genom att använda dig av funktionsmenyn som synliggörs när du för pilen över en bevakning.