Hur söker jag?

Exempel:
1. Sök i bild
Använd sökrutan som finns högst upp på den svarta menyraden för att söka. Om du gör din sökning från sektionen bild söker du endast i bild.

2. Sök i bild/nyheter
Om du gör din sökning från sektionen bild-->nyheter söker du endast i bild och nyheter.

3. Sök i bild/nyheter/inrikes
Om du gör din sökning från sektionen bild-->nyheter-->inrikes söker du endast i bild och nyheter och inrikes.

4. Sökresultat
När du gjort en sökning får du en summa av sökresultat. Summan under rubriken visar hur många träffar det finns i sektionen (Bild). På det sättet kan du avgränsa ett brett sökresultat för att lättare hitta det du specifikt letar efter.

• Du kan sorterar på senaste eller relevans.
  • Samma bild kan tillhöra flera ämneskategorier.
  • Finns det inga träffar i en viss sektion så visas inte den knappen.