Hur importerar jag personliga medielistor?

1. Ladda ner Excel-filen mall import av personliga kontakter (bifogad i artikeln)

2. Använd mallen för att fylla på med kontaktuppgifter till de personliga kontakter som du vill importera till Via TT. Max 500 kontakter enligt de sju kolumnerna. Om du inte har information till alla sju kolumner kommer du att få ett felmeddelande när du importerar. Detta undviker du genom att mata in _ i samtliga celler i kolumn A och i minst en cell i övriga kolumner. Du behöver alltså inte skriva in _ i alla tomma celler i kolumn B-G.

3. Spara filen som CSV-fil genom att välja Fil>Spara som>Spara som CSV i Excel.

4. Gå till tt.se/ViaTT och logga in med ditt användarnamn och lösenord.

5. Välj Mina kontakter i toppmenyn och Mina kontakter i dropdown-menyn. Därefter väljer du Importera personliga kontakter i vänstermenyn.

6. Tryck på Välj fil under Lägg till fil

7. Lägg till CSV-filen med kontakterna och välj spara

8. Färdigt!