Hur ändrar jag lösenord?

Alternativ 1 (glömt lösenord):

Skriv in din korrekta e-postadress i användarnamnet och ange ett nonsenslösenord. Då får du ett felmeddelande som frågar om du har glömt ditt lösenord. Klicka på länken för att återställa lösenordet och ett nytt lösenord mejlas till dig.

OBS att Via TT-supporten ser aldrig ditt lösenord.

Alternativ 2:

1. Logga in med din vanliga inloggningsuppgifter och gå till inställningar i toppmenyn och välj Mina inställningar i drop down-menyn.

2. Välj alternativet Mina användare i högermenyn.

2. Uppdatera lösenordet genom att ange det nya lösenordet i kontaktformuläret och sedan ange det igen.

Färdigt.