Visa sociala medier i pressrummet

Du kan välja att visa dina Instagram-, Twitter- och Facebook-flöden i pressrummet. Dessa syns då under sektionen Sociala medier.

Gå till Mitt pressrum i vänsterspalten och välj Redigera pressrum i toppmenyn.

Om du har de kompletta adresserna (med http:// eller https://) ifyllda:

kommer Facebook och Twitter att visas i Sociala medier-sektionen:

För att aktivera Instagram klickar du på Aktivera Instagram i den här rutan:

och godkänner med dina inloggningsuppgifter till Instagram. Då ser det ut så här i Sociala medier-sektionen:

Om du inte vill visa dina sociala medier eller bara vill att de ska vara Följ-ikoner i toppen av pressrummet går du till Mitt pressrum i vänsterspalten och sedan Redigera pressrum i toppmenyn och drar reglaget vid Visa Sociala medier-sektionen under Aktiverat innehåll till vänster:

Då försvinner sektionen (1), men Följ-ikonerna stannar kvar (2):