Visa sociala medier i pressrummet

Du kan välja att visa dina Instagram-, Twitter- och Facebook-flöden i pressrummet. Dessa syns då under sektionen "Sociala medier".

Gå till "Mitt pressrum" i toppmenyn och välj "Redigera pressrum".

Om du har de kompletta adresserna (med http:// eller https://) ifyllda:

kommer Facebook och Twitter att visas i Sociala medier-sektionen:

För att aktivera Instagram klickar du "Aktivera Instagram" i den här rutan:

och godkänner med dina inloggningsuppgifter till Instagram. Då ser det ut så här i "Sociala medier-sektionen:

Om du inte vill visa dina sociala medier eller bara vill att de ska vara "Följ"-ikoner i toppen av pressrummet går du till "Mitt pressrum" i toppmenyn och sedan "Redigera pressrum" och drar reglaget vid "Visa Sociala medier-sektionen" under "Aktiverat innehåll" till vänster:

Då försvinner sektionen (1), men "Följ"-ikonerna stannar kvar (2):