Visa Twitter och Facebook i pressrummet

Du kan välja att visa dina Twitter- och Facebook-flöden i pressrummet. Dessa syns då under sektionen "Sociala medier".

Gå till "Mitt pressrum" i toppmenyn och välj "Redigera pressrum".

Om du har de kompletta adresserna (med http:// eller https://) ifyllda:

kommer flödena att visas i Sociala medier-sektionen:

Om du inte vill visa dina sociala medier eller bara vill att de ska vara "Följ"-ikoner i toppen av pressrummet går du till "Mitt pressrum" i toppmenyn och sedan "Redigera pressrum" och drar reglaget vid "Visa Sociala medier-sektionen" under "Aktiverat innehåll" till vänster:

Då försvinner sektionen (1), men "Följ"-ikonerna stannar kvar (2):