Redigera ditt pressmaterial

För att ändra eller radera objekt i ditt pressmaterial eller flytta något till en ny kategori gör du så här.

Gå till "Pressmaterial" under toppsektionen "Mitt pressrum".

Antingen kan du söka i det osorterade materialet i ditt pressrum:

eller går du direkt till en kategori (i det här fallet kategorin med namnet "Samarbeten"):

När du hittar objektet som du vill redigera klickar du på "Redigera objekt":

Sedan kan du:

- lägga till eller ändra objektets information (under flikarna "Rubrik och beskrivning" och "Byline och copyright"),

- byta eller välja kategori eller dölja/göra objektet synligt (under "Synlighet"), eller

- radera objektet (genom att klicka på "Radera").

Redigera kategorier

Du kan byta namn på en kategori eller radera den genom att välja den aktuella kategorin här:

och klicka på "Redigera kategori":

Byt namn på kategorin eller radera den.

Observera: Om du raderar kategorin försvinner också alla objekt i kategorin. Om du vill behålla några objekt så behöver du flytta dem till en annan kategori eller välja "Ingen kategori" under "Synlighet".