Redigera ditt pressmaterial

För att ändra eller radera objekt i ditt pressmaterial eller flytta något till en ny kategori gör du så här.

Gå till Mitt pressrum i vänsterspalten och välj sedan Pressmaterial i toppmenyn.

Antingen kan du söka i det osorterade materialet i ditt pressrum:

eller går du direkt till en kategori (i det här fallet kategorin med namnet Samarbeten):

När du hittar objektet som du vill redigera klickar du på Redigera objekt:

Sedan kan du:

- lägga till eller ändra objektets information (under flikarna Rubrik och beskrivning och Byline och copyright),

- byta eller välja kategori eller dölja/göra objektet synligt (under Synlighet), eller

- radera objektet (genom att klicka på Radera).

Redigera kategorier

Du kan byta namn på en kategori eller radera den genom att välja den aktuella kategorin här:

och klicka på Redigera kategori:

Byt namn på kategorin eller radera den.

Observera: Om du raderar kategorin försvinner också alla objekt i kategorin. Om du vill behålla några objekt så behöver du flytta dem till en annan kategori eller välja Ingen kategori under Synlighet.