Sortera ditt pressmaterial i kategorier

Gör det enklare för besökare att hitta rätt i ditt pressmaterial genom att använda kategorier.

I pressrummet kan du skapa kategorier och fylla dessa med bilder, videor och så vidare. Kategorierna kan vara händelser, olika ämnen, material från olika underavdelningar och dylikt.

I exemplet här heter kategorierna Samarbeten, CSR, Viktiga händelser och Lanseringar.

Gå till "Mitt pressrum" och klicka på "Pressmaterial".

Här kan du lägga till nya kategorier:

Klicka "Spara" och en ny kategori med noll objekt har lagts till:

Du kan nu fylla kategorin med material eller skapa fler kategorier. Vi skapar fyra kategorier.

Då kan besökaren välja vilken av kategorierna hen vill se genom att välja här:

Läs om hur du laddar upp pressmaterial och lägger dem i rätt kategori.

Dra och släpp objekten i den ordning du vill ha dem. Det objekt som ligger överst visas längst upp till vänster under respektive kategori under "Pressmaterial"-fliken.