Sätt fokuspunkt på din huvudbild

Genom att sätta en fokuspunkt på din huvudbild garanterar du att bilden ser bra ut när den används på via.tt.se och i ditt pressrum.

Det här formatet används när någon läser ett av dina pressmeddelanden och blir föreslagen fler:

Ladda upp bilden som vanligt i steg 1 - Innehåll och klicka sedan på "Sätt fokuspunkt":

Då får du den här vyn där du kan flytta markören i högerrutan och se resultaten i vänsterrutan:

På den här bilden har vi placerat markören hela vägen upp i högerhörnet för att få med Marcus Rashfords huvud i visningsvyerna:

När du är nöjd klickar du "Spara" och går vidare med ditt pressmeddelande.

Notera 1: Om du redan har publicerat ditt pressmeddelande och ser att fokuspunkten behöver justeras, kontakta Via TT:s kundsupport.

Notera 2: Fokuspunkten påverkar inte hur bilden presenteras på sociala medier.