API - exempel på GET-anrop

Nedan följer exempel på olika hämtningar:

Senast publicerade pressmeddelandena från en avsändare (oavsett kanal)

Allt hämtas från dig, det vill säga avsändaren med nummer 389 (publisher=389).

Senast publicerade pressmeddelandena från en kanal hos avsändaren

Allt från en specifik kanal hos dig hämtas, det vill säga kanalen med nummer 510142 (channels=510142).

Senast publicerade pressmeddelandena från en kanal, men bara de som har publicerats på via.tt.se

Allt hämtas från en specifik kanal hos dig, det vill säga kanalen med nummer 510142 (channels=510142), men bara om det också har publicerats i sitt pressrum på via.tt.se (filters=web).

Senast publicerade pressmeddelandena från flera kanaler hos avsändaren

Allt hämtas från två specifika kanaler hos dig, det vill säga kanalerna med 510142 och 510143 (channels=510142,510143). Kanalerna separeras med kommatecken.

Sökning i avsändarens pressmeddelanden

Alla pressmeddelanden som innehåller ordet ”mobil” (search=mobil) hämtas från dig, det vill säga avsändaren med nummer 389 (publisher=389).

Publicerade pressmeddelanden 21-30 från en avsändare oavsett kanal med tio pressmeddelanden per sida

Pressmeddelande nummer 21 till 30 hämtas från dig, det vill säga avsändaren med nummer 389 (publisher=389). Varje sida visar tio pressmeddelanden (size=10) och vi har efterfrågat sidan 3 (page=2, räknaren börjar på 0), alltså nummer 21-30.

Alla parametrar på en gång

I exemplet hämtas pressmeddelanden från dig, det vill säga avsändaren med nummer 389 (publisher=389). Varje sida visar 100 pressmeddelanden (size=100) och vi har efterfrågat sidan 4 (page=3, räknaren börjar på 0), alltså nummer 301-400, där ordet mobil förekommer (search=mobil) och den använda kanalen är 510142 eller 510143 (channels=510142,510143). Pressmeddelandena måste också ha publicerats på via.tt.se (filters=web).