Om Toolbox

Logga in med ditt TT-login + lösenord i https://adm.tt.se/toolbox/

För att logga ut – klicka på gubben i övre högra hörnet.

Tänk på att många läsare ser materialet i mobilen. Skriv inte för mycket text.

Glöm inte fotobyline.

Använd alltid breddarbilder, annat än i undantagsfall.

Glöm inte att ändra storleken på inbäddat material, som klipp från Youtube och Soundcloud, till width: 100% och height: 280. Annars finns det risk för tekniskt strul hos kunderna. Tweets behöver däremot inte ändras.

När du klickar på ”Publicera” högst upp i högra hörnet får du en länk. Där syns en förhandsvisning och inbäddningskoder.

Du får inte bädda in koderna/tjänsterna på startsidor. Finns intresse för detta, kontakta Åsa Yngve, asa.yngve@tt.se.

För bästa resultat, använd javascript.

Om något krånglar?

Vid problem, hör av er till TT:s support på kundsupport@tt.se eller till Åsa Yngve, digital affärsutvecklare, på 070-331 27 74 (asa.yngve@tt.se). Utöver akut teknikfix välkomnas även all sorts feedback.