Tidslinje

Välj Skapa nyttTidslinje. Döp tidslinjen.

Spara genom att trycka på Spara

Klicka på Skapa ny tidpunkt.

I redigeringsrutan kan du byta färg på ikonerna, lägga till bild, skriva rubrik och text. Du kan även bädda in tweets och video. När du redigerat, klicka på Stäng och klicka på Skapa ny tidpunkt för att börja på en ny.

När du redigerat färdigt, klicka på Publicera för att skapa inbäddningskod.

Om video i tidslinje: När vi embeddar Youtubeklipp – skriv width=”100%” height=”280”

Viktigt om tidslinje:

Vi rekommenderar att du använder breddarbilder.

Om du vill ändra i en tidslinje som redan är publicerad, måste du klicka på Publicera igen. Då ska dina ändringar slå genom ”direkt”, men vi har märkt att det ibland kan dröja en tid innan det får genomslag. Ett alternativ kan då vara att välja duplicera tidslinjen. Om ändringar inte slår igenom eller det strular, prova att uppdatera sidan eller tömma cachen.

Under Tema väljer du det utseende (typsnitt, färger, etc) som du vill ha genom att välja en av de mallar som skapats tidigare (för att skapa ett tema, välj Skapa nytt tema).