Publicera på Twitter

Så här gör du för att publicera pressmeddelanden i ditt eget Twitter-flöde.

Två viktiga saker, som du inte får glömma:

1. Pressmeddelandet måste publiceras i ditt pressrum på via.tt.se för att tweeten ska publiceras.

2. Du måste skriva något i textfältet i steg 2 - Distribution för att tweeten ska publiceras.

Aktivering av Twitter

1. Klicka på "Inställningar" i toppmenyn och välj sedan "Mina inställningar".

2. Klicka på "Facebook och Twitter" i menyn i högerspalten. Då kommer du hit:

3. Klicka på "Aktivera Twitter" och logga in på det Twitter-konto som ska kopplas till distributionen:

4. Om aktiveringen lyckades får du det här meddelandet:

och ser här vilket Twitter-konto som du har kopplat publiceringen till:

Publicering till Twitter

I steg 2 - Distribution finner du efter aktiveringen ett nytt distributionsval:

Klicka på fliken och skriv din tweet så publiceras den när pressmeddelandet skickas.

Kom ihåg de två sakerna från toppen av den här sidan:

1. Pressmeddelandet måste publiceras i ditt pressrum på via.tt.se för att tweeten ska skickas.

2. Du måste skriva något i textfältet i steg 2 - Distribution för att tweeten ska skickas.

Inaktivera Twitter

Klicka på "Inaktivera Twitter". Kopplingen upphör omedelbart.