Få fler att abonnera på dina pressmeddelanden

Få fler att abonnera på dina pressmeddelanden genom att använda länken till ditt pressrum på via.tt.se med "&subscribe" på slutet.

Den här länken kan användas på din webbsida, i din e-postsignatur och i sociala medier.

Länken kan se ut så här:

https://via.tt.se/pressrum/ttnyhetsbyran?publisherId=14494&subscribe

Vid klick på länken kommer du till en sida som ser ut så här:

Kunden fyller i sin e-postadress och du har en ny abonnent på dina pressmeddelanden.